Net2 v6.02 is vanaf nu beschikbaar!
Paxton Installer - januari 2020
 
Hierbij sturen wij u de januari-editie van onze 'Paxton Installer'.
Maandelijks brengen wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en events. In deze editie informeren wij u graag over de nieuwste Net2 software update V6.02, het creëren van uw eigen integratie met onze handige SDK en Web API, de Net2 integratie met Southco en de nieuwste productcatalogus. Verder hebben we een installateur aan het woord en kunt u onze trainingsagenda van de komende maanden bekijken.
 
Net2 v6.02 is vanaf nu beschikbaar!

De nieuwste Net2 software update, v6.02 is nu beschikbaar om te downloaden. In deze nieuwe versie hebben wij voor integrators een lokale Web API toegevoegd voor het ontwikkelen van integraties. Ook zijn er verbeteringen aangebracht in de Net2 software.

Voor een overzicht van de release notes of om de nieuwste versie te downloaden, gaat u naar het Extranet.

 
 
 
Creëer uw eigen integratie met onze handige nieuwe Web API

Het Net2 toegangscontrole systeem is voorzien van een aantal krachtige en gebruiksvriendelijke integratie mogelijkheden. Door gebruik te maken van de nieuwe web API is het voor u als ontwikkelaar mogelijk om snel en eenvoudig (web)applicaties zelf te ontwikkelen. Ook is het mogelijk te integreren met een API van derden. Zo biedt u altijd de beste oplossing voor uw klanten. Zowel de SDK als Web API zijn kosteloos, er zijn geen betaalde licenties nodig.
 
 
Net2 integratie met Southco serverkastsloten

De H3-EM elektronische serverkast sloten van Southco zijn geschikt voor standaard server- en patchkast deuren en worden gebruikt ter vervanging van de standaard mechanische serverkast sloten. Met deze H3-EM sloten wordt elektronische toegangscontrole mogelijk op de server- en patchkasten, waardoor u via de Net2 software kunt bepalen wie er toegang heeft.

Benieuwd hoe deze integratie werkt?

 
 
Word een gecertificeerde Paxton toegangscontrole specialist

In 2019 volgden meer dan 650 installateurs een Paxton hands-on toegangscontrole training. Bent u afgelopen jaar niet in de gelegenheid geweest om een training te volgen? Geen zorgen, u kunt zich vanaf nu weer aanmelden voor één van de gratis toegangscontrole trainingen in ons Experience Center te Breda.

 
 
Installateur aan het woord

Voor deze editie van "Installateur aan het woord" hebben we gesproken met Patrick van Kemp van de firma PVK montage.

Patrick is zoals hij ons vertelde "verkocht aan het Paxton toegangscontrole systeem".
Benieuwd waarom?

 
 
In de spotlight: De Net2 caller ID lezer

Met de Net2 caller ID lezer kunt u heel eenvoudig een deur of poort op afstand openen. Dit door simpelweg te bellen naar het telefoonnummer van de caller ID lezer. Het systeem is extra veilig omdat er twee verschillende nummers vereist zijn, het telefoonnummer van de caller ID lezer en het telefoonnummer waarmee gebeld wordt naar de Net2 caller ID.

Meer weten over de Net2 caller ID lezer?

 
 
Nieuwe productcatalogus 2020

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en ontwikkelingen. Daarom is er een nieuwe catalogus beschikbaar, zowel in het Nederlands als in het Frans.

Deze catalogus is ontworpen om u te helpen bij het bepalen van de juiste producten zodat u een toegangscontrole systeem kunt samenstellen.

Download onze nieuwe catalogus hier.

 
 
2020 wordt een spannend jaar, want wij gaan toegangscontrole laten accelereren!

Paxton10 next generation toegangscontrole en videomanagement in één gebruiksvriendelijk systeem. Beveilig en beheer uw gebouw nu nog eenvoudiger.

Binnenkort meer!

Nieuwsgierig? Klik hier voor een sneak preview.

 
 
 
 
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ons in het verleden hiervoor toestemming heeft gegeven.
Mocht u zich bedenken, kunt u ons altijd bellen vanuit Nederland op +31 (0)76 3333 999 en vanuit
België op +32 (0) 78485147. Ook kunt u een e-mail sturen naar privacytoestemming@paxton-benelux.com
Wilt u wel dat we uw gegevens bewaren, maar u wenst geen nieuwsbrief meer te ontvangen kunt u zich hieronder uitschrijven.

Meer informatie over ons privacy beleid vindt u hier.